Individuele coaching

Aan de hand van jouw coachvraag en de doelen die we gesteld hebben gaan we samen op weg.

We creëren zelfinzicht; weten waarom je dingen doet of ervaart, door inzicht te krijgen in je eigen denken, voelen en handelen.

Bewust zijn van je interne en externe gedrag in relatie tot jezelf en de ander. Het vertalen van innerlijk weten en intuïtie naar praktische vaardigheden, te gebruiken in de dagelijkse realiteit.

We doen coachsessies om jouw dieper weten te ontdekken. Daarvoor gebruiken we doeltreffende technieken als Voice Dialogue, NLP, Oplossingsgericht Coachen, creatieve en andere werkvormen.

Ga naar mijn werkwijze, voor meer informatie over bovengenoemde technieken en hoe ik werk.

Trainingen die ik aanbied

  • Op het gebied van persoonlijke ontwikkeling: wie ben ik , wat kan ik, wat wil ik, wat vind ik belangrijk en hoe verhoudt zich dat tot werk of privé?
  • Teamtraining en -building
  • “HartKompas” is een training die een collega en ik samen hebben ontworpen. Hierbij richten we ons op Young Professionals. Hoe blijf je vanuit eigen kracht en verlangen werken in het spitsuur van je leven? Voor meer informatie, kijk op de website van Hartkompas.

Regelmatig werk ik samen met andere ervaren coaches of trainers. Zo werk ik als:

Workshops

  • Introductie Voice Dialogue: op speelse wijze verdieping in persoonlijk proces en basiskennis van de methodiek
  • Bezieling en Vitaliteit: aan de hand van het zgn. “Bezielingsspel” ontdek je je diepere verlangens en concretiseer je deze. Voor iedereen die nog bewuster zijn koers wil varen
  • Op maat gemaakte workshop met als doel evaluatie, reflectie, intervisie en persoonlijk ontwikkeling