Als coach assisteer ik mensen die vastlopen of dreigen vast te lopen in situaties die met werk te maken hebben. Mijn doel is meer zelfkennis en zelfbewustzijn te creëren. Want daarmee kun je leiderschap verwerven over je eigen loopbaan en je leven. Eigenleiderschap stelt je in staat keuzes te maken die bij je passen, je talenten te (her)ontdekken en je grenzen te trekken als dat nodig is.

Je hebt dan zelf meer regie, je wordt als het ware je-eigen coach. Dat maakt het leven lichter en leidt onveranderlijk tot meer plezier in alles wat je doet. Zowel op het werk als thuis.

Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om in moeilijke situaties terug te keren naar jezelf, je talenten en je innerlijke kompas. Inmiddels ben ik ruim tien jaar werkzaam als professioneel coach en trainer. Ik maak, onder andere, gebruik van methodieken zoals NLP, Voice Dialogue, Oplossingsgericht Coachen en Creatieve werkvormen. Meer info over mijn werkmethodieken, zie mijn werkwijze.

Mijn kracht is dat ik goed kan luisteren zonder oordeel. Daarnaast put ik makkelijk uit de verschillende methodieken waardoor ik soepel kan aansluiten bij verschillende doelgroepen en situaties.

Wil je meer weten over mij, kijk dan ook eens bij inspiratie!